Lainaa yritykselle ilman takaajia nopeasti ja helposti

Valitse alapuolelta sopiva yrityslaina yrityksellesi

YRITYSLAINALAINATTAVAT SUMMATHAE YRITYSLAINA
3000 - 100 000€Hae tästä!
1000 - 25 0000€Hae tästä!
20 000 - 3 000 000€Hae tästä!
2000 - 100 000€Hae tästä!

Hae edullisin yritysluotto 1000 – 3 000 000€ ilman vakuuksia vertailemalla

Yrytysluotto ei tarvitse välttämättä enään hakea vanhaan tapaan pankista vakuuksien kanssa. Nopeampi ja helpompi tapa on tehdä hakemus netissä ja liittää hakemukseen sähköisesti kaikki tarvittava materiaali. Tämä ei ole ainoastaan helpompo ja huolettomampi tapa hakea yrityslainaa, vaan myös huomattavasti nopeampi. Rahat saa parhaimmilaan jo samana päivänä tililelle, kun teet hakemuksen. Sinun ei siis tarvitse odottaa useita päiviä tai jopa viikkoja lainan maksamiseen. Mikäli siis tarvitset nopeasti sekä ilman takaajia rahaa yritykselle, niin vertaa heti yläpuolelta sinulle paras yritysluotto.

 


 

Miksi vertailla yritysluotot Nopeavippi.fi sivustolla?

 • Kattava tarjonta tämän hetken parhaista yrityslainoista
 • Voit helposti vertailla eri lainapalvelujen eroavaisuuksia
 • Löydä varmasti sopivan lainan sen suuruudesta riippumatta
 • Kerromme parhaat vaihtoehdot
 • Yritykselle lainaa jopa ilman vakuuksia tai takaajia

Hae heti yrityslainaa yitykselle ilman vakuuksia nopeasti netistä

Onko sinulla uusi yritys ja olet miettinyt lainanhakemista? Viime vuosien aikoina vakuudettomat yrityslainat ovat nousseet yhä suurempaan suosioon monien yritysten keskuudessa. Pankista lainaa hakiessa sinulta vaaditaan aina vakuudet ja pankeista ei tyypillisesti niin helposti myönnetäkään lainaa uusille yrityksille. Tämä kaikki tekee vakuudettomista yrityslainoista yhä kiinnostavampia kohteita yrityksen lainanhakemiseen. Tarkennetaan vielä sen verran, että vakuudettomalla yrityslainalla tarkoitetaan lainaa, jota voi hakea täysin ilman mitään vakuuksia.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on myöskin huomattavasti helpompaa kuin tavallisen pankkilainan hakeminen. Yrityslainahakemuksen voi tehdä kätevästi netissä yhdellä hakemuksella ja näin ollen sinun ei tarvitse tehdä mitään pakollista vierailua pankissa.

Erilaisia yrityslainoja löytyy markkinoilta jo melko kiitettävä määrä ja haettavat lainasummat vaihtelevatkin tuhannesta eurosta aina useaan miljoonaan euroon asti. Myös laina-aika on luonnollisesti joustava ja siinä puhutaan useista vuosista, riippuen totta kai haettavasta summasta.

 

Koska Yrityslainoja on tarjolla tällä hetkellä useampaa eri mallia eri yrityksiltä, niin me haluamme esitellä sinulle niistä meidän mielestämme parhaat lainat.

 

Yritysluotto.fi

 

Paljonko lainaa voi hakea?

3000 – 100 000€

Missä ajassa se pitää maksaa takaisin?

1 – 12kk

Kuksa voi hake yrityslainaa yritysluotolta?

Yritysluotto myöntää lainaa melko helposti ja lainaa voi hakea myös juuri perustetut yritykset.  Käytännössä kuitenkin seuraavat ehdot tulee täyttyä, jotta lainaa voidaan myöntää yritykselle:

 • Yritys tulee olla merkitty Suomen kaupparekisteriin
 • Yrityksellä eikä myöskään sen omistajilla/takaajilla ei saa olla maksumerkintöjä

Kuten näet niin tämän yrityslainan hakeminen ei ole turhan hankalaa.

 

Yritysluotto on tarkoitettu erityisesti hieman pienemmille uusille yrityksille, mutta se ei tarkoita missään nimessä sitä etteikö myös muunkokoiset tai ikäiset yritykset saisi sitä hakea.  Tämä laina sopiikin mainiosti tilanteisiin, missä yritys tarvitsee nopeasti rahoitusta, sillä laina maksetaan usein tilille jo 24h kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä.

Yritysluotto ei kuitenkaan ole vakuudeton laina vaan lainan hakemista varten tarvitaan yksityishenkilön omavelkainen takaus. Tämä kun kyseessä on maksimissaan 20 000€ yrityslaina. Mikäli lainasumma ylittää 20 000€, niin vaaditaan kaksi takaajaa. Hakeminen on kuitenkin erittäin helppoa ja näppärää sillä kokolainanhaku prosessi voidaan tehdä netissä nettipankkitunnusten avulla.

Myös mahdollisuus lainantakaisinmaksuun ilman lisäkuluja missä vaiheessa tahansa, on erittäin iso plussa Yritysluotossa. Mikäli yrityksesi lainantarve ei ylitä yli vuoden tarvetta tai 100 000€ rajaa, niin yritysluotto on erittäin varteenotettava vaihtoehto yrityslainan hakuun.

 

Suomen yrityslaina

 

Suomen yrityslaina tarjoaa yrityslainaa 1000  – 25 000€  1 – 6kk takaisinmaksuajalla. Lainanhakeminen on erittäin helppoa ja se voidaan hoitaa kokonaan netissä muutamassa minuutissa. Myös lainatarjouksen saa yleensä jo muutamassa minuutissa ja rahat maksetaan erittäin nopeasti tilille, jos hyväksytte lainatarjouksen.

Suomen  yrityslaina ei pyydä moni ehtoja lainan hakemiseen. Seuraavat ehdot tulee kuitenkin täyttyä, jotta lainan hakeminen on mahdollista:

 • Sinulla tulee olla yritys, joka näkyy myös Suomen kaupparekisterissä
 • Yrityksellä ei saa olla maksumerkintöjä tai velkoja rästissä
 • Lainanhakija tulee olla edustusoikeus yrityksessä

 

Itse lainan hakeminen on todella helppoa, sillä lainahakemuksen voi tehdä täysin netissä joten sinun ei tarvitse poistua toimiston ulkopuolelle hakeaksesi lainaa.  Lainatarjouksen pyytäminen on myöskin aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Tarjouspyyntö kannattaa jo sen takia, että lainan hinta on aina tapauskohtainen. Pyydä siis lainatarjous ja saat juuri sinun yritykselle räätälöidyn tarjouksen. Muista myös että voit maksaa hakemasi lainan kokonaisuudessaan takaisin ihan milloin tahansa ja näin säästää huomattavan summan korkokuluista.

Mikäli siis tarvitset melko lyhytaikaista pienehköä yrityslainaa, niin laita lainahakemus sisään ja katso minkälaisen tarjouksen juuri sinun yrityksesi saa.

 

Yrityslainat.fi

Yrityslainat on loistava vaihtoehto yrityslainanhakuun, kun tarvitset isoa ja pitkäaikaista lainaa. Tarjonnassa onkin yrityslainoja 20 000 – 3 000 000€ ja takaisin maksuaikaa on mahdollista saada aina 5 vuoteen asti.  Lainanhakeminen onnistuu kokonaan netissä nopean hakemuksen avulla ja lainapäätöksen hakemukseen saat heti.

Yrtyslainat.fi vaatii seuraavia ehtoja täyttyväksi, jotta lainanhakeminen onnistuu:

 • Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Yrityksen tulee näkyä Suomen kaupparekisterissä
 • Yritykselläsi tulee olla riittävä takaisinmaksukyky lainan hakemiseen
 • Itse lainanhakijan pitää olla yrityksen toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja
 • Lainahakemuksen yhteydessä tulee toimittaa kaikki tarvittavat liitteet, joista nähdään yrityksen tämän hetkinen taloudellinen tila.
 • Lainan käyttökohde pitää kuvailla lainaa haettaessa.

Vaikka sinun tuleekin kuvailla yrityslainan käyttökohde, niin se ei ole millään tavalla rajattu johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Tyypilliset käyttötarkoitukset ovat kuitenkin yrityksen investoinnit, laina yrityksen perustamiseen, vakuus pankkilainaan tai vaikka yrityskaupan rahoittamiseen. Nämä ovat kuitenkin vain yleisempiä käyttökohteita ja käytännössä käyttökohde voi olla mikä tahansa, kunhan se vain liittyy yrityksen toimintaan. Kaikki hakemukset käsitellään aina yksitellen, jota lainahakemuksen tekemällä et mitään häviäkään. Lainahakemuksen tekeminenhän on siis täysin ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään.

Muista kuitenkin että minimi lainasumma on 20 000€, mutta myös huomattavasti isommat lainat onnistuvat kunhan toimitat kaikki tarvittavat dokumentit sähköisessä muodossa. Mikäli et siis syystä tai toisesta saa tai halua hakea yrityslainaa pankista, niin yrityslainat.fi on erittäin hyvä vaihtoehto hieman suuremmankin yrityslainan hakemiseen.

Lainahakemuksen täyttäminen on sen verta nopea ja ei sido sinua mihinkään, joten kannattaa ainakin tarkistaa millaisen tarjouksen omalle yritykselle saisi.

 

Ferratum business

Ferratum on tuttu nimin yksityishenkilön puolen lainoista. Nyt Ferratum tarjoaa myös yrityslainoja 2000  – 100 000€ ja takaisinmaksuaikaa niille on mahdollista saada 6 – 12 kk. Kuten muutkin yrityslainat, niin myös tämän lainan hakeminen onnistuu kokonaan netissä kätevän lainahakemuksen avulla. Tämä säästää sinut kaikelta turhalta paperityöltä, mitä jossain toisen tyyppisessä yrityslainassa saattaisi aiheutua.

Tämän yrityslainanhakeminen on siis erittäin helppoa ja ei sen hakemiseenkaan pyydetään mitään mahdottomia ehtoja. Ehdot ovat seuraavanlaiset:

 • Yrityksellä tulee olla vähintään 75 000€ liikevaihto
 • Yritys tulee olla merkitty Suomen kaupparekisteriin ja sen johtohenkilöiden tulee asua vakituisesti Suomessa
 • Aivan uusille yrityksille lainaa ei myönnetä, sillä liiketoimintaa täytyy löytyä vähintään edelliseltä 2 vuodelta, jotta lainaa voidaan myöntää.
 • Yrityksellä täytyy myös olla jokin fyysinen toimipaikka
 • Lisäksi yrityksen tilinumero täytyy löytyä Suomalaisesta pankista

 

Vakuudeton yrityslaina on erittäin hyvä vaihtoehto etenkin pienille yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta nopeasti. Varsinkin nopeudessa Ferratum business yrityslaina pieksee mennentullen perinteiset pankkilainat. Täyttämällä lainahakemuksen rahat voivat olla parhaimmillaan tililläsi jo samana päivänä. Pisimmilläänkin rahojen kilahtaminen tilille vie vai kaksi päivää.  Ferratum Businekseltä voi hakea lainatarjouksen ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia. Mikäli siis tahdot tietää kuinka paljon sinun yrityslainallesi tulisi hintaa, niin laita heti eteenpäin ilmainen lainatarjouspyyntö ja saat eteesi konkreettisen tarjouksen.

Etsitkö muita vaihtoehtoja?

Mikäli yrityslaina ei ole juuri sinua varten tällä hetkellä, niin voit myöskin tarkistaa muut lainamuodot alapuolelta.

Kulutusluotto 1000 - 50 000€

Kulutusluotto on sopiva lainamuoto, kun halutaan lainata pidemmäksi aikaa. Kulutusluottoa voikin hakea jopa 50 000€ ja laina-aikaakin saa moneksi vuodeksi. Mikäli siis rahantarpeesi on melko suuri ja haluat lainata useammaksi vuodeksi, niin valitse ehdottomasti kulutusluotto joka täyttää nämä molemmat ehdot. Kulutusluottoa voi normaalisti hakea kaikki yli 20 vuotiaat Suomen kansalaiset.

Pikavippi 10 - 1000€

Pikavippi on sopiva laina, kun haluat lainata nopeasti maksimissaan 1000€. Pikavippi on normaalisti edullinen laina, kun se otetaan maksimissaan vain muutamaksi kuukaudeksi ja maksetaan aina ajallaan takaisin. Pikavippiä voi hakea jo 18 vuotias ja se onkin oikein käytettynä yksi edullisimmista lainamuodoista mitä markkinoilta löytyy.